Tuesday, March 16, 2010

Venlo - Heren 1: 3-1

Wederom stond er voor deze zondag een zware opgave op het programma, Venlo uit.

Vanaf minuut 1 domineerde titelkandidaat Venlo de wedstrijd. Waar wij slechts spaarzame counters tegenover konden zetten. Het duurde echter, mede dankzij een goed keepende Arnold van Eekhout, tot diep in de eerste helft voordat een van de spitsen een ongelukkig van richting veranderde bal kon intikken.

Na de rust werd van MHC-zijde iets beter gespeeld, maar nog steeds was het Venlo dat domineerde. Toch wist Floris Jansen uit een kluts, de bal in de goal te werken.

Dit moment leek Venlo echter wakker te maken, via een rake strafcorner en een velddoelpunt werd de score naar een verdiende 3-1 getild.

Helaas werd deze zondag het niveau niet gehaald, dat we vorige week bij vlagen tegen MEP konden laten zien. Gelukkig hebben we nu wel de twee zwaarste tegenstanders gehad, en kunnen we ons volledig gaan focussen op de wedstrijden waar de punten gehaald dienen te worden.

Volgend week zondag komt Heeze op bezoek in de Geusselt. De ploeg met het lelijkste hockey, maar in de counter dodelijk effectief.