Monday, March 8, 2010

Heren 1 – MEP: 0-3

In de eerste 2 zondag van de tweede seizoenshelft staan voor ons gelijk de twee titelkandidaten op het programma, deze week MEP uit boxtel en volgende week de uitwedstrijd naar Venlo. Dat het een zware zondag zou worden stond dus op voorhand vast.

Maar het weer was goed en de selectie fit, een uitermate mooie dag voor een stuntje.

Heren 1 begon fris en fel, het spel golfde op en neer, en de beste kansen waren eigenlijk voor Maastricht. Een hard backhand-schot van de debutant Robbert Salemans vloog maar rakelings over. 10 Minuten voor tijd wist MEP uit een razensnelle counter echter toch de 0-1 binnen te schieten.

Na de rust werd MEP sterker, waardoor heren 1 slechts met snelle counters er uit kon komen, wat nog voor enkele zeer goede kansen zorgde. De Boxtelse keeper wist zijn doel echt er schoon te houden. Aan de andere kant moest een, overigens zeer sterk keepende Arnold van Eekhout, nog een strafcorner en een hard backhand-schot dulden, wat de eindstand op 0-3 bracht.

Gezien het spelbeeld gedurende het grootste deel van de wedstrijd is de 0-3 een teleurstellende uitslag. Uiteraard heeft MEP een zeer sterke ploeg, maar een stuntje had er wat ons betreft zeker ingezeten.

Volgende week gaan we op bezoek bij die andere titelkandidaat. Wellicht dat daar wat moois in de lucht hangt!