Monday, November 9, 2009

Nuenen – Heren1: 5-2

De wedstrijd tegen Nuenen, dat nog maar 3 punten had verzameld was inmiddels een echte 6-punten wedstrijd.

Eigenlijk alles er op dat het een mooie zondag zou worden. De de zon scheen

en selectie was sinds lange tijd weer helemaal compleet en bijna helemaal fit.

Halverwege de 1ste helft leek er eigenlijk nog steeds niets aan de hand. Het spel was goed en binnen no-time stond de 0-2 twee in ons voordel op het scorebord.

Even later leek Nuenen echter wakker te worden. Via twee zwakke strafcorners en een velddoelpunt werd de ruststand op 3-2 gezet.

Aangezien deze stand met behulp van 3 halve kansen werd gemaakt leek er eigenlijk nog steeds niet zo veel aan de hand.

Dat Nuenen echter aan deze stand ging vast houden werd duidelijk in de tweede helft. Gedurende 35 minuten werd er verdedigd met 11 man in eigen cirkel, waardoor wij er niet meer door heen kwamen. Nuenen counterde zeer effectief en wist nog twee doelpunten te maken. Toen vervolgens ook Tim Jansen nog een gele kaart kreeg was het helemaal gedaan.

Wederom een zeer teleurstellende zondag, waarin wij eigenlijk het betere van het spel hadden. Hopelijk komt het spreekwoordelijke lek snel boven en kunnen wij weer punten gaan pakken, want zondag aan zondag verslagen schrijven over ‘niet niet’ gewonnen wedstrijden is ook niet echt leuk.