Monday, November 2, 2009

Heren 1 – Gemert: 1-4

Dat de wedstrijd tegen nummer 4 Gemert lastig zou worden stond op voorhand vast.
Dat de mannen van heren 1 echter zó hard door de mand zouden vallen had eigenlijk niemand verwacht.

Vanaf het eerste fluitsignaal ging het mis. Er werd slecht overgespeeld, ballen werden ingeleverd en eigenlijk werd er geen kans gecreëerd. Het was net of iedereen een collectieve off-day had. Binnen de korste keren stond het in eerste helft dan ook 0-3. Het was eigenlijk een wonder dat deze stand niet nog hoger was.

Enkele minuten voor de rust werd, tegen de verhoudingen in, vanuit een strafcorner wel nog de 1-3 gescoord.

In de tweede helft werd het niveau van onze kant mondjesmaat wat beter. Er werden wel nog veel kansen weggeven maar Gemert leek het bij de 1-3 te willen laten.

Een paar minuten voor tijd wist Gemert wel nog een strafcorner te verzilveren, wat de eindstand op 1-4 bracht, maar dat was natuurlijk meer voor de statistieken.

Het is onvoorstelbaar dat er afgelopen zondag toch zo veel mensen stonden te kijken, ondanks de regen. Ik denk dat onze welgemeende excuses aan al deze mensen meer dan op zijn plaats zijn.

Hopelijk kunnen wij ons volgende week herpakken, tegen de nummer-laatste: Nuenen, u hoort van ons!