Monday, November 16, 2009

Heren 1 – HCAS: 3-5

Deze week wederom niets goeds te melden.

Na een uitermate zwak begin (0-1) pikte heren 1 de wedstrijd vrij redelijk op. Wat resulteerde in een verdiende 2-1 ruststand. Na de rust ging het echter weer helemaal mis. Piero ontving vroeg in de 2e helft een gelde kaart wegens het hinderen van een doorgebroken speler. HCAS scoorde 3 keer (2 strafcorners/1 strafbal) waar wij slechts 1 doelpunt tegen over konden stellen.

Net op het moment dat wij de verdiende 4-4 leken te gaan maken, maakte HCAS een einde aan alle illusies door de 3-5 binnen te tikken.

Toen Piero, net terug in het veld tegen zijn (in mijn ogen onterechte) 2e gele kaart, en dus rood, aan liep en Arnold met geel naar de kant moest vervolgden we de wedstrijd met 9 man.

Als goedmakertje ontving ook nog een speler van HCAS (een in mijn ogen onterechte) gele kaart, waardoor deze vreselijke wedstrijd met 19 man geëindigd werd.

Volgende week ontvangen wij weer thuis in de Geusselt Helmond, onze mede-promovendus, die het wel zeer goed doen in de 1ste klasse en 4e staan.

Tot slot heren 2 bedankt voor het bayerse bierfest en het publiek voor het kijken/aanmoedigen.