Saturday, September 26, 2009

Heren1 - Venlo: 1-3

Zoals uitgebreid vermeld op de website, stond voor Heren 1 afgelopen zondag de derby tegen Venlo op het programma. Venlo, een van de titelkandidaten kwam maar met één doel: zo snel en zo makkelijk mogelijk de 3 punten wegkapen bij Maastricht.

Dat wij hier niet aan mee gingen werken stond natuurlijk bij voorbaat al vast.
In de eerste helft werd er zeer fel, sterk, strak en gedisciplineerd gehockeyd door Maastricht. Dit resulteerde na enige tijd, uit een strafcorner, in de welverdiende 1-0 via een tip-inn van strafcorner-aangever Niels van Luijt. Dat we het voor rust niet op 2 of 3 nul konden krijgen was eigenlijk een wonder.

Na rust startte een stuk feller Venlo. Dit resulteerde echter niet tot veel kansen. Tot rechts-achter Roderick Jacobs met een enkelblessure uitviel. Direct hierop volgend werd er vanuit onze achterhoede een domme bal ingeleverd: 1-1. Kort daarna werd er via een voorzet, net als vorige week, een eigen doelpunt gemaakt, waardoor het binnen no-time op 1-2 stond.

In het vervolg van de 2e helft werden er nog wel wat kansen geforceerd maar tot echt gevaar kwam Maastricht niet meer. Venlo wist uit een counter wel nog de beslissende 1-3 binnen te tikken.

Al met al een behoorlijk teleurstellende Zondag. Eigenlijk had niemand verwacht dat we het Venlo moeilijk konden gaan maken. Maar na de zeer goede eerste helft voelde de nederlaag voor ons toch wel erg zuur aan.
Ik kan u nog meedelen dat Roderick Jacobs zijn enkel niet gebroken heeft, maar dat deze wel flink gescheurd/gekneusd is. Hij zal naar verwachting een aantal weken niet mee kunnen doen. Heel veel beterschap!

Tot slot al het publiek bedankt, het was (op veld 1) een ouderwets gezellige zondag, schitterend!

Michiel Rietveld


L1 filmde deze wedstrijd. Klik hier voor de TV-beelden.

1 comment:

abepadmore said...

All Natural Combination Earrings | Titanium Art
These all-natural earrings are great to use with anyone that has titanium flashlight an microtouch solo titanium interest in jewelry, jewelry, These are the best citizen promaster titanium pair of trekz titanium pairing earrings titanium bars

Wider Two Column Modification courtesy of The Blogger Guide