Tuesday, September 15, 2009

Heren 1 – Upward: 2-1

Afgelopen zondag stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma tegen Upward uit Arnhem.

De eerste tien minuten van de wedstrijd waren van beide kanten zeer slordig. Over en weer balverlies en erg lelijk en zenuwachtig hockey. Al snel wist Upward, dat net iets beter speelde, vanuit een strafcorner de 0-1 binnen te slaan.
Via een slecht lopende strafcorner wist Bob Touwslager vervolgens wel weer de stand gelijk te trekken. Vlak voor de rust wist ook nog eens een van de nieuwe mannen, Robbert Ederer, de bal vanuit een onmogelijke positie in de goal te krijgen, waardoor de ruststand op 2-1 stond.

In de tweede helft daalde het niveau met name van onze zijde, mede doordat Upward met volle druk ging spelen. Vele strafcorners en kansen over en weer bleek de ruststand ook de eindstand te zijn, waardoor de eerste 3 punten van dit seizoen gewoon in Maastricht konden blijven!

Komende zondag zullen wij afreizen naar Boxtel voor de wedstrijd met MEP, dat afgelopen jaar uit de overgangsklasse degradeerde.

Tot slot willen wij graag nog de familie Kampshoër hartelijke danken voor de heerlijke barbecue die zij afgelopen zaterdag voor heren en Dames 1 georganiseerd hadden. Dank daar voor!