Monday, May 18, 2009

Heren 1 promoveert naar de 1e Klasse !

Het is Heren 1 afgelopen zondag, na een jaar van afwezigheid, weer gelukt terug te keren naar de 1e Klasse!

De wedstrijd en het publiek kwamen wat langzaam op gang.
Na de bevrijdende 1-0, net voor rust en de 2-0 in het begin van de 2e helft, waren de Heren bevrijd van alle spanning en kon uitgelopen worden naar een verdiende 4 - 0 overwinning.

Een ruim thuispubliek en vele naar Maastricht afgereisde ouders (en vriendinnen! ), juichten de Heren tijdens en na de wedstrijd toe.

Op het veld spraken Gerard Hentenaar, Bart van der Sande van hoofdsponsor ABN AMRO en aanvoerder Bas Govaert de groep na afloop nog toe.

Alvorens iedereen zich kon storten in het feestgedruis, moesten aanvoerder Bas Govaert en keeper Arnold van Eekhout nog even in actie komen voor een diepte-interview....

Het wedstrijdverslag en meer foto's van de wedstrijd verschijnen zo spoedig mogelijk op deze pagina.