Monday, May 4, 2009

Heren 1 – HOD: 1-1


Nadat de uitwedstrijd tegen HOD in een spannende 2-3 was geëindigd, waren wij gewaarschuwd dat vandaag ook geen gemakkelijke pot zou worden.

Nadat gelegenheids-coach Bas Meijers de nodige aanwijzingen had gegeven traden wij in een stille en bewolkte Geusselt aan tegen HOD uit Valkenswaard.

Helaas waren alle aanwijzingen niet besteed aan iedereen, zodat HOD binnen no-time via een snel genomen vrije slag de 0-1 kon binnen tikken.

Eigenlijk is de rest van de wedstrijd maar in 1 beeld samen te vatten. Maastricht viel aan, HOD verdedigde. HOD had hier wel behoorlijk wat fysiek spel voor nodig, wat helaas niet altijd bestraft werd. Nadat 4 eerdere strafcorners gemist waren, wist Tim Jansen 8 minuten voor tijd dan toch nog de zwaar verdiende gelijkmaker binnen te tikken.

Een laat offensief mocht helaas niet meer baten, zodat de wedstrijd in een matige 1-1 eindigde.





Belangrijker dan onze eigen wedstrijd vandaag, waren de wedstrijden van onze naaste concurrenten Goirle, Berkel Enschot en QZ.

QZ speelde gelijk tegen kampioen helmond en Goirle won van Berkel Enschot.

Resumerend komt het er nu op neer dat Goirle plaats 3 bekleed met 38 punten, QZ 4e staat met 37 punten en wij nog steeds 2e staan met 39 punten.

Volgende week staat Oedenrode-uit op het programma.

De laatste wedstrijd van het seizoen, op 17 mei, zal waarschijnlijk de allesbeslissende climax zijn van ons veelbewogen seizoen. Wij hopen dan ook van harte dat u in grote getale zal komen, zodat wij na de wedstrijd gezamenlijk onze promotie kunnen vieren!

Michiel Rietveld

No comments:

Wider Two Column Modification courtesy of The Blogger Guide