Monday, April 27, 2009

Drunen – Heren 1: 3-7

Drunen heren 1 bleek vorig week al te zwak voor de 2e klasse C en degradeerde voortijdig.

Vol goede moed traden wij dan ook aan in het zonnige Drunen, onder leiding van onze gelegenheids coach Jan Orie. Jan bedankt!

Al binnen zeer korte tijd wist Floris Jansen, die uitermate op dreef was, tot 3 maal toe te scoren. Ook Remco Schouten pikte deze zondag zijn doelpuntje weer mee. Dat Drunen in een spaarzame counter toch nog iets terug kon doen, mocht natuurlijk de pret niet drukken. De 1-4 ruststand gaf geen enkele reden tot zorgen.

In de tweede helft stond er ineens een heel ander Drunen. Binnen korte tijd wisten zij tot 2 maal toe te scoren bij onze slapende verdediging. Gelukkig werd deze korte opleving van Drunen niet verder doorgezet en konden wij ook nog de laatste 3 doelpunten maken. Wat een prima einduitslag van 3-7 opleverde.

Dan de competitie. Helmond werd afgelopen zondag met ene 13-1 overwinning op Wijchen overtuigend kampioen en concurrent Goirle speelde gelijk, waardoor wij op dit moment op 3 punten van QZ en Berkel Enschot staan.

De laatste 3 wedstrijden zullen dus ongekend spannend blijven! Komende zondag zal het sterke HOD om 14:45 aantreden in de Geusselt. Laten we hopen dat we met uw nooit aflatende steun ook deze hobbel richting promotie kunnen nemen!

Michiel Rietveld

No comments:

Wider Two Column Modification courtesy of The Blogger Guide